horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 18.06.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Pluton – Mjesec opozicija predispozicija je nervozi i sukobima. Nedovoljno pažnje može izazvati nesreće. Savjetujemo da se kontrolirate i pažljivo koncentrirate na ono što radite.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Savjetujemo da dans izbjegavate rizike. Nervoza koju osjećate odraziti će se na sva polja. Bolje ne vozite danas i izbjegavajte ulaske u rasprave. U rutinskim poslovima pokušajte primjeniti ideje koje drugi imaju.

BIK (20.04. – 20.05.)

Biti ćete okupirati pitanjima koje ste duže vremena odgađali. Ujutro ćete biti uznemireni i teško ćete se moći sabrati. Ključ uspjeha je u tome da odredite prioritete. Poslijepodne bi mogli dobiti goste. Savjetujemo da izbjegavate bilo kakva nagađanja.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Izbjegavajte duga putovanja i zabave. Biti ćete razdražljivi i mogli bi započeti svađu. Savjetujemo da se danas bavite samo rutinskim poslovima i da se više odmarate. Prijatelj će vam ponuditi mogućnost da se udružite u poslovni projekt. Danas nemojte donijeti odluku!

RAK (21.06. – 21.07.)

Od nadređene osobe primiti ćete lošu vijest koja će pokvariti vaše raspoloženje. Kasniti ćete sa važnim poslovnim zadatkom koji je trebao već biti završen. Kontrolirajte se! Kolege na poslu dati će vam dobar savjet.

LAV (22.07. – 22.08.)

Na poslu ćete imati uspjeha, ali morati ćete raditi prekovremeno. Obratite pažnju na radne kolege. Netko neće biti sretan sa vašim uspjehom i pokušati će uvući vas u svađu. Voljena osoba uzrujati će se zato što morate raditi prekovremeno.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Oko financijskih pitanja mogli bi se posvađati sa ženskom osobom. Čini se da nije u mogućnosti vratiti vam pozajmicu na vrijeme. Poslijepodne ćete biti skloni zdravstvenim poteškoćama i nezgodama. Izbjegavajte putovanja i budite na oprezu.

VAGA (23.09.-22.10.)

Ako morate ići na putovanje, savjetujemo da budete oprezni i da ne žurite. Danas odgodite poslovne sastanke, jer nećete biti dovoljno uvjerljivi i ugovore bi mogli loše sklopiti. Uživati ćete u ugodnom druženju sa prijateljima. Nemojte zanemariti voljenu osobu.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ujutro će vas prijatelji pozvati na izlet. Ako prihvatite poziv, odnos sa voljenom osobom postati će napet i na kraju bi se mogli posvađati zbog toga. Voljena osoba neće biti sretna zato što opet posuđujete novac. Radije odluku donesite zajedno.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ujutro ćete biti nemirni i nervozni, jer vam treba određena svota novca a niko vam ne želi posuditi. Budite smireni! Skloni ste zdravstvenim tegobama danas. Sa voljenom osobom pokušajte izbjeći svađu. Voljena osoba prva je na popisu koja bi vam mogla posuditi novac koji vam treba.

JARAC (22.12.-20.01.)

Nakon teškog perioda na poslu osjećati ćete se iscrpljeno. Ako ne usporite malo na poslu suočiti ćete se sa zdravstvenim problemima. Poslijepodne ćete imati financijskih poteškoća. Ne brinite se, lako ćete riješiti tu situaciju.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Probuditi ćete se loše raspoloženi i zato ćete biti svadljivi. Ako se ne kontrolirate, započeti ćete svađe na poslu. Savjetujemo da izbjegavate susrete sa prijateljima i rodbinom. Iskoristite vrijeme za odmor.

RIBE (20.02.-20.03.)

Ujutro ćete doznati loše vijesti koje će vam pokvariti raspoloženje i zbog kojih ćete morati mijenjati planove. Možda ćete morati ići na dugo putovanje zajedno sa voljenom osobom. Ako ćete vi voziti, savjetujemo da budete na oprezu više nego inače.

Izvor: Tarot&horoskop