horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 16.06.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Mlad Mjesec povoljan je za bilo koju aktivnost koja zahtjeva diskreciju. Povoljan je dan za projekte koje još držite u tajnosti i za koje ne želite da drugi znaju. Najbolji je dan za odluku o prestanku pušenja, da se započne dijeta ili kratkoročni projekti.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Istaknuti ćete se u društvu i partnerstva se razvijaju povoljno. Odlučni ste, predani i ostvariti ćete uspjeh. Uspjeti ćete zaključiti dogovor koji donosi profit dugoročno. Voljenu osobu nemojte stalno kritizirati!

BIK (20.04. – 20.05.)

Ovog jutra biti ćete jako inspirativni. Pravo je vrijeme da počnete primjenjivati svoje ideje u korisne svrhe kroz poslu. Ljubavna veza može biti odlična ako se suzdržite od nepravednih kritika. Poslijepodne će vas posjetiti prijatelj i zatražiti pozajmicu. Budite pravi prijatelj koji pomaže u nevolji.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Ujutro očekujte lošu situaciju zbog nepravednog ponašanja voljene osobe. Kontrolirajte se, inače ćete započeti svađu! Danas ćete imati odlične ideje, iskoristite ih!

RAK (21.06. – 21.07.)

Vaš optimizam nekome na poslu neće odgovarati. Zbog toga što ste usmjereni na karijeru mogli bi se posvađati sa voljenom osobom. Sve nesporazume pokušajte smireno riješiti!

LAV (22.07. – 22.08.)

Zbog toga što želite zaraditi više, zapostaviti ćete voljenu osobu, što može dovesti do svađe. Dva puta promislite prije nego što donesete važnu odluku. Mora postojati način da zaradite novac a da istovremeno imate i život. Poslijepodne će vas rodbina pozvati na druženje. Raspoloženje će se vratiti i dobro ćete se provesti.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Morati ćete ići na neočekivano putovanje iz obiteljskih interesa. Nemojte oklijevati! Mogli bi saznati važne poslovne informacije. Savjetujemo da iskoristite ovaj povoljan period. Uspjeha možete imati na društvenom i na financijskom polju.

VAGA (23.09.-22.10.)

Neočekivana događanja mogu iskrsnuti koja vam donose lijepe promjene. Zaista želite uspjeti i borite se za to. Uspjeh vas čeka. U ljubavnom životu večeras ćete donijeti važnu odluku. Savjetujemo da se oslonite na intuiciju.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Poslovno putovanje donijeti će odlične rezultate. Izbjegavajte žustre rasprave. Uspjeti ćete doći do potrebnog novca kako bi dovršili nešto što ste započeli prije dužeg vremena kod kuće. Izbjegavajte bilo kakva nagađanja danas!

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Možete se suočiti sa poteškoćama u ljubavnom životu i kroz polje financija. Budite smireni i nemojte donositi ishitrene odluke! Danas se možete osloniti na savjet bliskog prijatelja.

JARAC (22.12.-20.01.)

Prijepodne očekujte neočkivane događaje! Zbog toga ćete mjenjati planove koje ste za danas imali. Možda ćete morati ići na poslovno putovanje što će uzrujati voljenu osobu. Ostanite smireni i ne ulazite u prepirke, jer se sve može loše završiti!

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Ujutro ćete biti optimistični i odlučni u zacrtanim ciljevima. Mudro je ne ulaziti u rasprave. Poslijepodne će proći u ugodnom druženju sa mlađim osobama. Nemojte davati obećanja za koja niste sigurni da ih možete i održati.

RIBE (20.02.-20.03.)

Blizak prijatelj ljutiti će se na vas zato što niste vratili dug na vrijeme. Savjetujemo da budete smireni i da se koncentrirate na prioritete. Starija osoba iz obitelji ponuditi će vam pomoć.

Izvor: Tarot&horoskop