horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 15.07.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Merkur – Mjesec konjukcija donosi pretjerano bogatu maštu koja će utjecati na donošenje odluka i potaknuti preuzimanje inicijative. Pretjerani optimizam donosi i pretjerane reakcije u ljubavnom životu. Zbog toga savjetujemo da ne donosite važne odluke danas. Ako možete, odgodite poslovne aktivnosti bez obzira na to koliko se planovi čine pouzdanima!

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Ozbiljno shvatite bilo koji izazov koji vam se pojavi danas. Stvari vezano za posao imati će pozitivan ishod, ako se držite rutinskih poslova i izbjegavate rizik. Željeti ćete odgoditi posjetu koju ste danas imali u planu, ali voljena osoba bi se mogla jako uzrujati radi toga.

BIK (20.04. – 20.05.)

Danas izbjegavajte rizik, posebno ako imate posla sa osobama koje nemaju dovoljno povjerenja u vas. Jako ćete se iznenaditi ako pokušate zaključiti dogovor, jer netko će izokrenuti vaše riječi. Biti ćete zabrinuti zbog financijske situacije i zanemariti ćete ljubavni život.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Iako nije povoljno vrijeme za velike životne odluke, ipak danas imate puno mogućnosti. Razmislite o onom što želite i nemojte se opterećivati sitnicama. Danas je dan za uspjeh, dovršenje stvari, za zadovoljstvo zbog postignutog. Savjetujemo da se bavite s nečim opuštajućim i da se posvetite voljenoj osobi.

RAK (21.06. – 21.07.)

Budite oprezni: ono što vidite i što ćete dobiti, nije jedno te isto. propitajte sve što je nejasno i za što nemate pozitivan predosjećaj i pokušajte ostvariti dogovor koji vama odgovara a ne nekome drugome. Dobrodošla je promjena smjera i okruženja. Pokušajte se opustiti i odmaknuti od dnevnih briga.

LAV (22.07. – 22.08.)

Ne dozvolite da vas osjećaji savladaju. Neće sve biti savršeno, ali danas je vaša kreativnost naglašena i malo preuređivanja, dekoriranja i popravci u kući donose zadovoljstvo postignutim promjenama. Savjetujemo da izbjegavate bilo kakva pretjerivanja.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Dobro pogledajte što je ispred vas. Problemi dolaze od toga što ne vidite što se oko vas događa. Tajne su očite i ako zadržavate informacije za sebe, ništa se neće riješiti. Netko iz vaše okoline neće vam reći istinu o onome što se uistinu događa. Savjetujemo da se kontrolirate kako ne bi narušili odnose sa radnim kolegama ili prijateljima.

VAGA (23.09.-22.10.)

Nemojte poklanjati novac nego pomozite na drugi način, ponudite svoju podršku, savjet, znanje, sudjelujte i neće vas nitko moći iskoristiti. Novi poznanik ili poznanica ponuditi će vam nešto zauzvrat. Ne ignorirajte mišljenje drugih ili ono što vam intuicija govori, jer će vam pomoći da odaberete ono najbolje za vas.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Zbog neočekivanih događaja posve ćete morati mjenjati planove koje ste za danas imali. Nemojte se zavarati slatkorječivom ponudom. Prije bilo kakve potvrde tražite sve napismeno. Voljena osoba biti će uzrujana zbog promjene zajedničkih planova. Savjetujemo da smireno o svemu razgovarate kako bi izbjegli svađu.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Putovanje na koje ćete ići donosi nove ideje i inspiraciju. Budite na oprezu sa novim poznanstvima. Moguće je da će osobe koje danas upoznate imati negativan utjecaj na vaš život. Pozitivne promjene možete ostvariti u ljubavnoj vezi.

JARAC (22.12.-20.01.)

Prijepodne će vas uzrujati nagla odluka poslovnog partnera u vezi važnog projekta. Ostanite smireni ili će se vaš odnos pogoršati. Puno toga događati će se u vašem financijskom svijetu. Ako odigrate kako treba, biti ćete na dobitku. Navečer se pokušajte opustiti i odmaknuti od dnevnih briga kako se obiteljska atmosfera ne bi poremetila.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Tražili ste nove izvore za zaradu i sada se osjećate iscrpljeno. Budite strpljivi i ne pokušavajte pogurati stvari. Uskoro ćete dobiti ponudu za dodatni posao od bliskog prijatelja. Netko će vas iznevjeriti. Može se raditi o nekim informacijama koje ste tražili. Pokušajte sami doći do tih informacija.

RIBE (20.02.-20.03.)

Od jutra vaše misli biti će u oblacima i zanemariti ćete obaveze. Nije povoljno vrijeme da započnete nove aktivnosti, jer postoji rizik da će te odluke biti krive odluke. Nemojte odbiti pomoć dobrog prijatelja! Ovo je vrijeme kada trebate promisliti o riješenju svakodnevnih problema.

Izvor: Tarot&horoskop