horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 12.06.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Uran – Mjesec konjukcija predispozicija je promjenama životnog stila u dinamičniji i neobičniji. Isto tako može donijeti nestabilnost u obiteljskom životu i u ljubavi, jer će svi željeti da bude po njihovom. Pokušajte biti smireni i umjereni u svemu što radite.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Ujutro ćete željeti dovršiti aktivnost koju ste kod kuće započeli. Stariji muškarac iz obitelji pomoći će vam financijski, ali će pokušati nametnuti svoje mišljenje. Ne ulazite u svađu, jer to može narušiti vaš odnos! Navečer ćete čuti lijepo vijest od bližeg rođaka.

BIK (20.04. – 20.05.)

Kroz poslovne susrete imati ćete uspjeha. Odnosi sa prijateljima i sa obitelji su dobri. Ujutro bi mogli sresti starog poznanika kojeg niste duže vremena vidjeli. Poslijepodne ćete nastojati riješiti problem kod kuće koji je iskrsnuo. Savjetujemo da razmislite o zahtjevima mlađih osoba iz obitelji.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Mogli bi imati nesporazum sa voljenom osobom. Budite ljubazni i sve će se riješiti. Tokom večeri, kroz druženje sa prijatelja, ponovno vaš odnos postaje harmoničan. Ipak, pripazite da ne napravite nešto radi čega bi voljena osoba mogla biti ljubomorna.

RAK (21.06. – 21.07.)

Biti ćete zbunjeni zbog ljubavnih problema. Ne pokušavajte sami riješiti sve probleme! Prihvatite pomoć bliskih osoba. Rođak će vam dati značajan savjet koji će pomoći da izbjegnete obiteljsku svađu.

LAV (22.07. – 22.08.)

Danas studenti mogu očekivati uspjeh. Povoljan je dan za partnerstva i financijske transakcije i možete ostvariti dobit. Poslijepodne ćete ići na putovanje. Vrlo lako vam se može dogoditi ljubomorna scena. Savjetujemo da odluke ne donosite naglo.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Zbog nervoze dovesti ćete se u neugodnu situaciju. Razdražljivi ste i lako se može dogoditi da započnete svađu sa voljenom osobom ili sa starijom osobom iz obitelji. Budite smireni i koncentrirajte se na najvažnija pitanja. Više se odmarajte!

VAGA (23.09.-22.10.)

Prijepodne ćete obavljati više toga. Biti ćete loše raspoloženi i pretjerati sa reakcijama. Zbog tvrdoglavosti bi mogli posvađati se sa voljenom osobom. Ne ulazite u izazove i pokušajte naći vrijeme za opuštanje.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ujutro ćete biti energični i optimistični. Ipak, ne pretjerujte u sa reakcijama i ne ulazite u rasprave sa radnim kolegama. Poslijepodne ćete se suočiti sa neočekivanim ljubavnim problemom. Vrijeme je da više pažnje posvetite voljenoj osobi!

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Priliku ćete imati da dođete do manjeg financijskog dobitka ako izbjegavate nagađanja. Poslijepodne je moguća svađa sa voljenom osobom ako vam se ne bude dalo ići u posjetu rodbini. Savjetujemo da više pažnje posvetite prijateljima i obitelji.

JARAC (22.12.-20.01.)

Pravo je vrijeme da se posvetite financijskim pitanjima. Dobri su izgledi da popravite obiteljsku financijsku situaciju. Ako vam se pruži prilika da se udružite u novi posao, prihvatite bez oklijevanja. Ipak, prvo razgovarajte sa voljenom osobom.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Očekujte da ćete riješiti dosta problema danas. Savjetujemo da zbog toga odredite prioritete. Ujutro su mogući neočekivani troškovi. Draga osoba iz obitelji trebati će hitno vašu pomoć.

RIBE (20.02.-20.03.)

Danas je povoljno vrijeme za pokretanje poslovnih planova. Možete ostvariti dobar napredak na financijskom polju. Odnosi sa prijateljima i radnim kolegama biti će dobri. Ipak, moglo bi doći do svađe unutar obitelji zbog vaše veće potrebe za neovisnosti. Savjetujemo da pokažete više razumjevanja i da ostanete smireni.

Izvor: Tarot&horoskop