horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 11.06.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Uran – Sunce sekstil donosi zanimljive, ali neobične promjene koje razbijaju rutinu. Nemojte se iznenaditi ako primjetite neobična događanja oko vas!

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Želite vrijeme provesti sa obitelji i opustiti se, ali nećete moći. Iskrsnuti će problemi koji će zahtjevati vašu punu pažnju ujutro. Ovo će biti težak dan za vas, ali uspjeti ćete. Navečer ćete se sa voljenom osobom pripremati za putovanje. Savjetujmo da duplo provjerite prtljagu i dokumente.

BIK (20.04. – 20.05.)

Možete se osloniti na intuiciju i otkazati put koji ste planirali za danas, jer možete biti samo na gubitku. Dobri su izgledi da u natjecanju osvojite nagradu. Savjetujemo da budete smireni i a iskoristite svoj talent.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Ostvariti ćete uspjeh u novoj aktivnosti koju započnete sa prijateljem. Poslijepodne bi mogli primiti značajnu svotu novca, zbog čega će se vaši planovi mijenjati. Savjetujemo da posvetite više pažnje potrebama članova obitelji, bez obzira koliko vremena i novca će vas to stajati. Oslonite se na intuiciju i izbjegavajte nagađanja.

RAK (21.06. – 21.07.)

Sa voljenom osobom razgovarati ćete o planovima za budućnost. Uz odlučnost vaši planovi mogu se ostvariti dosta brzo. Poslijepodne je moguća svađa sa starijom osobom iz obitelji, ali uspjeti ćete se smiriti i shvatiti da ste u krivu. Više se odmarajte!

LAV (22.07. – 22.08.)

Zadovoljni ste financijskom situacijom i optimistični. U odličnoj ste formi. Danas je moguće da odete na putovanje ili započnete novu poslovnu aktivnost. Odlično je vrijeme za romantične susrete. Ako vam se ukaže prilika da se udružite u novo partnerstvo, savjetujemo da pristanete! Izbjegavajte financijska nagađanja.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ujutro ćete biti jako zadovoljni postignutim uspjehom kroz kraće poslovno putovanje. Savjetujemo da budete smireni ako stvari neće teći onako kako bi vi željeli. Sa partnerima se ne upuštajte u rasprave. Poslijepodne ćete uspjeti riješiti stari emotivni problem. Nema razloga za brigu oko financijske situacije.

VAGA (23.09.-22.10.)

Ujutro ćete primiti značajnu svotu novca. Može se raditi o tekućim primanjima ili isplati sa dodatnog posla. Povoljno je vrijeme za planiranje budućnosti. Ako planirate uložiti u posao, ne oklijevajte. Pripazite na svoje zdravlje.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Morati ćete mjenjati planove koje ste za danas imali, ali ne brinite se, jer sreća je na vašoj strani. Informacije koje ćete čuti od starije osobe moći ćete iskoristiti za pokretanje profitabilnog posla. Savjetujemo da razmislite o savjetu voljene osobe. Nije povoljno vrijeme za bilo kakva nagađanja.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Blizak rođak dati će vam dar koji će vas razveseliti. Financijski problem uspjeti ćete riješiti zahvaljujući vašim odličnim komunikacijskim vještinama. Poslijepodne će vas prijatelj pozvati na zabavu. Savjetujemo da u svemu budete umjereni.

JARAC (22.12.-20.01.)

Ujutro ćete morati donijeti odluku radi koje ćete mjenjati planove koje ste za danas imali. Sa prijateljima ćete početi pripremati zabavu. Povoljan je dan za rješavanje financijskih problema ako izbjegavate bilo kakva nagađanja. Danas se možete osloniti na intuiciju.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas ćete s lakoćom razgovarati što će pozitivno utjecati na vašu vezu. Zbog obiteljskih interesa morati ćete na kratko putovanje. Dobri su izgledi da kroz komercijalne aktivnosti ostvarite dobit.

RIBE (20.02.-20.03.)

Poslovno putovanje donosi vam uspjeh. Savjetujemo da budete strpljivi i da ne ulazite u rasprave sa partnerima. Poslijepodne ćete uspješno riješiti ljubavni problem koji vas duže vremena opterećuje. Što se tiče financijske situacije, ne trebate se brinuti.

Izvor: Tarot&horoskop