horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 09.07.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Mars – Mjesec trigon donosi optimizam i bolje su prilike za uspjeh kroz sva vaša nastojanja. Imajte na umu da te prilike zahtjevaju vaš trud i zalaganje.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Netko s kime ste bliski dati će vam dobar savjet. Pažljivo slušajte. Kreativna ideja koju ste imali donijeti će bolje rezultate nego što mislite. Uživajte u zajedničkim trenucima sa nekime koga volite.

BIK (20.04. – 20.05.)

Danas sve ovisi o načinu na koji ćete obavljati stvari. Ako tome posvetite malo više vremena, puno više ćete ostvariti. Dobri su izgledi za napredak u poslu ili promjenu posla. Ako planirate dijetu ili kakav programa vježbanja, rezultati će biti odlični.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Imati ćete puno prijedloga danas i neki će dobro doći, ali budite oprezni! Mogli bi vas okriviti za stvari koje neće dobro ispasti. Ne dopustite da vas osjećaji savladaju. Osjećaje i posao odvojite.

RAK (21.06. – 21.07.)

Netko će pokušati nagovoriti vas na tajne poslove. Prilika koja će vam biti ponuđena zvuči predobro da bi bila istinita. Poslušajte savjet starije i iskusnije osobe prije nego što donesete odluku zbog koje ćete kasnije požaliti.

LAV (22.07. – 22.08.)

Sukobi su izgledni kod kuće. Udaljite se od problema ili osoba kako bi mogli razmisliti o tome što morate poduzeti i donijeli odluke o rješenju problema. Možda je došlo vrijeme da se sa nekom osobom pozdravite.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ne dopustite da vas netko nagovori na nešto za što niste sigurni želite li to učiniti. Koncentrirajte se na posao. Skakati ćete s jedne stvari na drugu, ali ako se držite onog u čemu ste zaista dobri, puno možete postići.

VAGA (23.09.-22.10.)

Isplanirajte odmor ili izlet koji vam može donijeti nove spoznaje i znanja. Biti ćete na dobitku sve dok slijedite svoj put i interese umjesto da investirate ili donirate u tuđe interese. Pruža vam se prilika za romansu.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Iskrsnuti će neka financijska pitanja. Morati ćete naći riješenja, posebno ako se radi o poslu ili obitelji. Pregledajte stanje računa, sredstva s kojima raspolažete i dugove i izdatke koje imate. Očekujte promjenu koja zahtjeva kreativnost.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Sve ide na bolje za vas, posebno ljubav, odnosi sa drugima i posao. Promjeniti ćete svoj smjer djelovanja i interese. Novi pogled donosi vam i novu snagu i zahvaljujući tome dati ćete ono najbolje od sebe i imati ćete uspjeha.

JARAC (22.12.-20.01.)

Danas se ne oslanjajte na nikoga. Oslonite se na sebe i provedite svoje planove u djelo. Putovanje vas može uzrujati zbog prepreka s kojima ćete se susresti. Ono što možete obavite putem telefona ili emaila.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Pobrinite se danas za svoje zdravlje i za osobne dokumente. Shvatiti ćete da imate više nego što mislite. Dobiti ćete dar ili novac. Netko koga volite biti će vam podrška i pomoći će vam da ostvarite svoje ciljeve. Pripazite, vaša kritičnost može narušiti harmoničan odnos.

RIBE (20.02.-20.03.)

Pripazite kome se povjeravate kada se radi o nekim osobnim pitanjima. Biti će glasina i vaš ugled može biti poljuljan. Zaštitite sebe i svoje interese. Povoljan je dan za riješenje nekih financijskih problema, ali poslušajte savjete i dobro promislite prije nego što donesete odluku.

Izvor: Tarot&horoskop