horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 09.06.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Sunce-Jupiter sekstil povoljno je vrijeme za komunikaciju i za donošenje važnih odluka. Isto tako, povoljan je dan za izlete.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Donijeti ćete pravu odluku i uspjeti riješiti veći financijski problem. Odlučno ćete dovršiti aktivnost koju ste nedavno započeli. Povoljno je vrijeme za razgovore sa starijim osobama iz obitelji. Nemojte davati obećanja za koja niste sigurni da ih možete ispuniti.

BIK (20.04. – 20.05.)

Ujutro ćete donijeti važnu odluku radi koje ćete morati mjenjati svoje planove. Sa obitelji mogli bi ići na izlet. Možete poboljšati vašu financijsku situaciju ako izbjegavate bilo kakva nagađanja. Kada donosite važne odluke, oslonite se na intuiciju.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Ujutro ćete primiti veću svotu novca i imati ćete priliku da pokrenete posao. Danas ćete se s lakoćom izražavati i imati ćete uspjeha kroz društvene aktivnosti. Ako planirate ostvariti bilo kakve promjene kod kuće, razgovarajte prvo sa voljenom osobom.

RAK (21.06. – 21.07.)

Imati ćete priliku da donesete važnu odluku za vaš emotivni život. Prijepodne ćete biti zaposleni. Nije vrijeme da čekate da drugi obave stvari. Na vama je da date prijedloge za poboljšanje situacije.

LAV (22.07. – 22.08.)

Biti ćete dobro raspoloženi i povoljan je dan za poslovne partnerske odnose. Ako vidite da nešto ne ide u pravom smjeru, sada je pravo vrijeme za odluke. Osjetljivo društveno pitanje danas će vas okupirati.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ujutro ćete morati na put zbog obiteljskih interesa. Povoljno je vrijeme za razgovore sa mlađim osobama iz vašeg okruženja. Poslijepodne ćete uspjeti dovršiti važnu aktivnost. Mogli bi imati određenih financijskih poteškoća. Rasprave sa prijateljima izbjegavajte!

VAGA (23.09.-22.10.)

Biti ćete okupirani rješavanjem problema koje ima starija osoba iz obitelji. Povoljan je dan za društveni život. Izvanredna postignuća možete ostvariti. Rezultati uloženog truda u poslu početi će se pokazivati. Savjetujemo da budete umjereni.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Povoljan je dan za komunikaciju i kraća putovanja. Donijeti ćete inspirativnu odluku vezano za vaš ljubavni život. Preuzeti ćete inicijativu koja vam donosi uspjeh na društvenom i emotivnom polju. Poslijepodne će vas prijatelji pozvati na zabavu. Ne zaboravite da vam treba odmora!

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas ćete se s lakoćom izražavati i uspjeti ćete spriječiti sukob između prijatelja. Kroz komercijalne aktivnosti imati ćete doobit. Sa druge strane, u ljubavi nije najpovoljnija situacija. Savjetujemo da budete realni i optimistični.

JARAC (22.12.-20.01.)

Danas morate imati energičan pristup ako bilo što želite ostvariti. Nemojte se bojati pristupiti drugačije nego inače. Dobar prijatelj sa iskustvom u poslu dati će vam savjet koji će vam koristiti.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Odlično ćete se provesti u društvu prijatelja. Savjetujemo da budete umjereni kako bi izbjegli zdravstvene probleme. Odnos sa voljenom osobom biti će odličan. Oko financija se ne trebate brinuti.

RIBE (20.02.-20.03.)

Ako vam se pruži prilika da se udružite u partnerstvo, nemojte oklijevati. Šanse su velike da ostvarite dobit. Poslijepodne ćete odlučiti o sklapanju ugovora. Vaša odluka pokazati će se dobrom. U svemu što radite možete imati uspjeha.

Izvor: Tarot&horoskop