horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 08.07.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Mars – Mjesec konjukcija predispozicija je poteškoćama u komunikaciji i razdražljivosti. Najbolje što možete je pokušati ostati smireni, pokazati razumjevanje, imati pozitivne misli i vidjeti čašu napola punu.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Razmislite o svom privatnom životu, o tome tko i što je najvažnije vam. Ako vam treba pomoć za nešto, tražite i iznenaditi ćete se, dobiti ćete potrebnu pomoć i puno više. Savjetujemo da danas ne planirate puno toga. Zbog neočekivanih događaja mjenjati ćete planove više puta tokom dana.

BIK (20.04. – 20.05.)

Što god da se događa u vašem privatnom životu, pokušajte zaći u srž stvari. Ako se nešto pokaže da nije u redu, vjerojatno nije. Jedino kroz razgovore možete rasvjetliti situaciju i pronaći riješenja na jedan ili drugi način. Izbjegavajte rasprave sa voljenom osobom i sa starijom osobom iz obitelji.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Toliko toga događa se i iskoristite povoljne okolnosti kako bi ostvarili nešto značajno. U privatnom i profesionalnom životu pojednostavite stvari. Osoba sa više iskustva ponuditi će vam pomoć.

RAK (21.06. – 21.07.)

Nemirni ste zbog emotivnih pitanja i svi će obratiti pažnju na ono što imate za reći. Problem sa djetetom ili poznanicom oduzeti će vam puno više vremena nego što mislite. Neće vam biti do druženja sa prijateljima zato što se posve želite posvetiti novom projektu.

LAV (22.07. – 22.08.)

Mislite da drugi imaju iste interese kao i vi, ali nemojte se na to oslanjati. Netko će imati lošu reakciju na vaš plan i neće se složiti sa promjenama koje želite ostvariti. Razmislite što je najbolje za vas i odluku donesite na temelju toga.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Trebate se maknuti od osoba ili situacija kako bi na sve mogli drugačije gledati. Obitelj i prijatelji biti će na vašoj strani, ali zabrinuti. Novi hobi, ili nešto čime ste se u prošlosti bavili pomoći će u odabiru puno boljeg smjera za vas.

VAGA (23.09.-22.10.)

Imati ćete priliku da zaradite više novca, ali nemojte ići preko granica. Uložite samo onoliko koliko si možete priuštiti i dobro se raspitajte o svim detaljima prije nego što zaključite dogovor. Susresti ćete nekoga iz prošlosti.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Emotivni problemi će eskalirati i kod kuće će doći do pomutnje i zbunjenosti zbog čega ćete osjećati da vam treba promjena. Ne žurite sa odlukom, uzmite si vremena da razmislite i da se uvjerite da je ta odluka najbolje riješenje za vas.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Posjetite nekoga tko ima iskustva u području koji vas zanima. Znanje koje ćete dobiti omogućiti će vam da krenete u posve novom smjeru. Stvari vezano za posao preokrenuti će se na bolje nego što ste očekivali.

JARAC (22.12.-20.01.)

Učinite što god je potrebno kako bi okupili i zbližili obitelj. Biti će emotivnih reakcija, no sve dok ste smireni uspjeti ćete riješiti bilo koji problem koji će iskrsnuti. Ako idete na put, to putovanje neće donijeti rezultate kojima ste se nadali.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Poklon ili novac stiže vam, no okolnosti kroz koje to dolazi do vas biti će neobične. Netko će vas pokušati emotivno ucijeniti. Ne dajte se ucjeniti. Ljubavni život može biti harmoničan ako posvetite više pažnje potrebama voljene osobe.

RIBE (20.02.-20.03.)

Očekujte promjene u odnosu sa susjedima, rodbinom ili prijateljima. Ne dozvolite da vas okrive za nešto što niste učinili. Biti ćete iznenađeni i zapitati ćete se što je sljedeće. Razmislite o savjetu voljene osobe, jer će se vam dosta pomoći.

Izvor: Tarot&horoskop