horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 06.06.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Venera – Saturn trigon donosi više odgovornosti u ljubavnom životu. Iako je nekome stalo do obitelji i sadašnjeg partnera, može se dogoditi žaljenje za ljubavnom vezom iz prošlosti.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Ujutro ćerte morati otkazati izlet na koji ste planirali ići sa obitelji zbog financijskih poteškoća. Povoljno je vrijeme da se posvetite dugoročnim projektima. Navečer ćete biti pozvani na zabavu. Savjetujemo da odbijete poziv. Ostanite kod kuće i družite se sa svojom obitelji.

BIK (20.04. – 20.05.)

Ako na poslu morate surađivati sa drugima, pripazite, jer vam se neke stvari neće svidjeti. Izbjegavajte rasprave. Pustite druge da preuzmu odgovornost. Poslijepodne ćete biti pozvani na zabavu, ali nećete biti u raspoloženju za zabavu. Pobrinite se za svoje dokumente.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Ujutro ćete biti neraspoloženi zbog manjih zdravstvenih poteškoća. Nećete biti društveni i radije ćete biti sami. Nemojte izbjegavati razgovore sa prijateljima i sa voljenom osobom. Navečer vam u posjetu dolazi bliska osoba iz obitelji u čijem društvu ćete se oraspoložiti.

RAK (21.06. – 21.07.)

Nije povoljan dan za putovanje i poslove sa novcem. Niste toliko društveni kao inače što bi se u poslu moglo odraziti i donijeti gubitke. Mogli bi se razočarati i kroz društvene aktivnosti. To se neće odraziti na vaš emotivni život, ako više pažnje posvetite potrebama voljene osobe.

LAV (22.07. – 22.08.)

Biti ćete razdražljivi i nećete se moći koncentrirati. Ako je došlo do promjene u vašim interesima, ljudima koji su u vašem životu recite što planirate napraviti. Budite na oprezu kako bi izbjegli svađe sa prijateljima i radnim kolegama. Možete se osloniti na intuiciju. Više se posvetite obitelji.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Od jutra nećete biti raspoloženi da sa bilo kime razgovarate i izbjegavati ćete suočiti se sa vlastitim problemima. Budite na oprezu! Na poslu bi se mogli izolirati. Pokušajte biti društveniji. Brinu vas obiteljski problemi koji nisu toliko ozbiljni kao što mislite.

VAGA (23.09.-22.10.)

Nađite se sa osobama koje vas inspiriraju i imati ćete pozitivna iskustva. Na poslu ćete biti u dobroj poziciji i puni entuzijazma. Savjetujemo da više pažnje posvetite voljenoj osobi. Djeca će imati zanimljive zaključke o tome kako vladate situacijom.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ujutro ćete imati potrebu popričati sa nekim o vašim emotivnim problemima. Imati ćete osjećaj da vas se ignorira. Nemojte dopustiti da vas preplave osjećaji, jer ćete postati previše melankolični. Nađite nešto što će popraviti vaše raspoloženje, inače ćete imati ozbiljniji nesporazum sa voljenom osobom.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas nećete biti društveni kao inače i zato bi se prijatelji i obitelj mogli udaljiti od vas. Pripazite kako ovo ne bi shvatili prekasno! Zbog problema sa prijateljima zapitati ćete se o svojim motivima. Koncentrirajte se na zaradu novca, ne na trošenje novca.

JARAC (22.12.-20.01.)

Ujutro ćete biti u lošem raspoloženju, ali bliske osobe pokušati će vas oraspoložiti. Osjećati ćete se iscrpljeno i financijske poteškoće će vas brinuti. Važne odluke ne donosite sami. Razgovarajte sa osobama koje volite.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas ćete se teško koncentrirati, zbog nesporazuma sa voljenom osobom. Problemi na poslu činiti će se većim nego što jesu. Savjetujemo da više pažnje posvetite ljudima oko sebe. Poslušajte savjet voljene osobe.

RIBE (20.02.-20.03.)

Danas možete imati uspjeha u poslu, možete ostvariti profitabilan dogovor ili naći drugi posao. Savjetujemo da izbjegavate rasprave. Stvari zadržite za sebe, čak iako imate jaku potrebu nešto reći. Razmislite o savjetu iskusne osobe.

Izvor: Tarot&horoskop