horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 05.08.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Venera – Saturn kvadrat donosi neočekivane događaje i često je predispozicija promjenama koje mogu biti dramatične. Isti planetarni sklop može donijeti nostalgiju u ljubavni život.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Mogli bi dobiti goste koji nisu iz blizine i zato ćete morati mjenjati planove za danas u potpunosti. Gosti će vas zamoliti za pomoć oko nekih važnih zdravstvenih pitanja. Poslijepodne ćete čuti neugodne vijesti od bliskog prijatelja.

BIK (20.04. – 20.05.)

Želite riješiti financijski problem koji vas opterećuje već neko vrijeme. Ako imate priliku da se udružite u novo poslovno partnerstvo, prihvatite tu priliku bez oklijevanja. Uz malo truda i minimalno rizika mogli bi imati dobit. Prije donošenja odluke razgovarajte sa voljenom osobom.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Starija osoba pomoći će vam da riješite emotivni problem. Poslušajte savjet koji ste dobili i ne budite toliko ponosni. Pokažite voljenoj osobi koliko vam je važna i koliko je volite a ako ste sami, izađite van, mogli bi upoznati posebnu osobu.

RAK (21.06. – 21.07.)

Suočiti ćete se sa poteškoćama na poslu i kod kuće zbog nervoze. Moguće da ćete biti nervozni zbog propalog posla ili novčanog gubitka. Mogli bi previše trošiti na prijatelje, voljenu osobu ili djecu. Sjetite se da ljubav ne možete kupiti. Razmislite o drugim opcijama.

LAV (22.07. – 22.08.)

Nadređene osobe na poslu javiti će vam da se neki iskrsnuli poslovi moraju hitno obaviti. Ako ste planirali otići na godišnji odmor, nista od toga! Savjetujemo da se kontrolirate, inače ćete započeti svađe koje mogu imati loše posljedice. Svoju ljutnju nemojte ispoljiti prema obitelji.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Poslovni partneri ljutiti će se na vas, jer misle da se niste dovoljno potrudili oko rješavanja financijskog pitanja koje je isključivo vaša obaveza. U ljubavnoj vezi biti će napetosti. Na sreću, danas ste jako vješti sa riječima i sve nesporazume ćete uspjeti razriješiti.

VAGA (23.09.-22.10.)

Danas ćete puno razmišljati. Imati ćete jaku želju da učinite nešto drugačije ili da izađete iz pozicije u kojoj ste. Razgovarajte s osobom u koju imate povjerenja i tražite savjet. Vaša financijska situacija uskoro će se poboljšati. Mogli bi dobiti povišicu ili dodatak na plaću.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Imati ćete potrebu za više emotivne slobode zbog čega će vas voljena osoba posve krivo shvatiti. Savjetujemo da budete umjereni i da posvetite više pažnje ljubavnom životu. Prijateljima se danas neće svidjeti vaše ideje. Potrudite se što jasnije izraziti kako bi izbjegli nesporazume.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Prijepodne će iskrsnuti neočekivani događaji i spriječiti vas da slijedite planove. Nije povoljno vrijeme da započinjete novi posao, jer nećete imati uspjeha i to će vas obeshrabriti. Pažljivo saslušajte savjet iskusnije osobe od vas.

JARAC (22.12.-20.01.)

Ujutro bi mogli zakasniti na sastanak i propustiti profitabilan dogovor. Putovanje neće teći po planu i netko kome ste u prošlosti vjerovali sada će vas iznevjeriti. Pripazite kako se ponašate prema ljudima i u situacijama sa kojima ćete se suočiti.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Prijepodne ćete morati obići više mjesta. Osjećate potrebu da riješite problem i kažete što osjećate osobi do koje vam je jako stalo. Pazite što govorite, jer bi mogli nekog povrijediti ili odati krive informacije. Emotivni problemi pojaviti će se kroz odnose sa članovima obitelji, sa prijateljima i sa susjedima. Propitajte svoje motive.

RIBE (20.02.-20.03.)

Uzrujati ćete se zbog propuštene prilike za dodatni posao ili zato što se jedan projekt pokazao neprofitabilnim. Osjećati ćete kao da vam ništa ne ide od ruke i da su svi protiv vas. Kako bi se riješili vašeg pesimizma savjetujemo da se više odmarate i opustite.

Izvor: Tarot&horoskop