horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 03.07.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Ovo će biti važan dan za većinu ljudi. To ne znači nužno da će događaji biti pozitivni, ali biti će značajni. Ako očekujete miran dan, ovo nije jedan od takvih dana. Smanjite rizik tako da ne budete bezbrižni kada se radi o poslu i ljubavnom životu.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Pripazite što se oko vas događa. Ako ste previše opterečeni s onim što trebate napraviti, nećete uočiti da vam netko pokušava raditi iza leđa. Nemojte se zanijeti sa pomisli i nadom da će se sve samo razriješiti. Napravite ono što ste planirali i prestanite biti mislima u oblacima.

BIK (20.04. – 20.05.)

Danas je povoljan dan za šetnje, druženje sa dragim osobama i za odmor. Moguće da ćete danas upoznati nove osobe koje će utjecati na vašu budućnost. Nije isključeno da ćete upoznati utjecajnu osobu koja će vam pomoći da postignete uspjeh. Obratite pažnju na vaše zdravlje i suzdržite se od loše i brze hrane.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Danas imate malo energije pa je izgledno da ćete imati poteškoća kroz aktivnosti. Na minimum pokušajte svesti stres i rizik i nemojte se danas tjerati na naporan rad. Mogući su zdravstveni problemi i kronične bolesti. Kroz druženje sa djecom sagledati ćete drugačije trenutnu situaciju.

RAK (21.06. – 21.07.)

Slaba koncentracija i nedovoljno energije utjecati će na vaš posao i poslovne aktivnosti. Ipak, dobar predosjećaj i realan pogled na situaciju pomoći će vam da nađete riješenja i za najteže situacije. Putovanje i proučavanje drugačijih načina života donijeti će vam odgovore i riješenja koja ste tražili.

LAV (22.07. – 22.08.)

Upravo danas morati ćete se suočiti sa nedovršenim poslovima i odgođenim problemima. Biti ćete na kušnji, koliko ste uporni da dođete do onog što mislite da zaslužujete? Hrabro krenite u susret izazovima i uskoro ćete spoznati što želite raditi u životu. Možda će vam trebati dodatnog obrazovanja, no jednom kad krenete, vidjeti ćete da nije tako teško kao što ste mislili.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Emocije vas mogu spriječiti da postignete što ste željeli. Danas izbjegavajte ljubavne avanture, jer jedino što možete očekivati su laži i razočaranje. Povoljan je dan za umjetnost, filozofiju i duhovnost. Moći ćete iskoristiti svoje talente i vještine i istaknuti se kroz te aktivnosti. Sjećanja će vas dovesti do osobe koja vam je posebna i s kojom ćete se ponovno povezati.

VAGA (23.09.-22.10.)

Posao će tražiti više truda no inače i suočiti ćete se sa preprekama i izazovima. Ako sav trud uložite u nešto što vam puno znači, puno ćete ostvariti na vaše zadovoljstvo. Djeca će vam pokazati novi pogled na sve. Intuicija će vas voditi u pravom smjeru.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Povoljan je dan za nova poznanstva i za poboljšanje narušenih prijateljstva. U poslu je moguće da napravite greške radi propusta. Moglo bi doći do svađe sa radnim kolegama ili nadređenim osobama. Pazite što kome govorite. Promislite i iskoristite maštu i imati ćete uspjeha.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Vaš uspjeh danas će ovisiti o vašoj prilagodljivosti i donošenju pravih odluka vezano za ono što nije dozvoljeno i ono što žarko želite. Ne govorite nikome o svojim problemima i planovima. Sve provjerite sami. Mogući su problemi kroz odnose sa prijateljima, susjedima, rodbinom i kroz putovanja. Mudro postupite: slušajte, promatrajte i budite strpljivi.

JARAC (22.12.-20.01.)

Tokom dana pokušajte razjasniti ono što osjećate, mislite i kako ćete djelovati, jer morate biti na oprezu zato što su pred vama neočekivani preokreti. Odluke donosite sami. Svaki savjet, pa i onaj s najboljom namjerom na kraju se može ispasti loš savjet. Koncentrirajte se na napredak, smjer kojim želite ići i na bolju zaradu.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Ovaj dan obećava značajne promjene u vašem životu. Možda ćete mijenjati posao ili neka druga promjena vezano za vaše ciljeve. Ako uložite dodatno trud otkriti ćete stranu sebe za koju niste znali da postoji. Promjeniti ćete svoj vanjski izgled, stil i stavove. Razmislite o dodatnom školovanju.

RIBE (20.02.-20.03.)

Dan će biti ispunjen zanimljivim događanjima ili naglim promjenama u privatnom životu. Sve će doći na svoje mjesto ako činite stvari pošteno, na pravi način. Odličan je dan za ljubav! Danas možete doista uživati sa voljenom osobom i više se zbližiti.

Izvor: Tarot&horoskop