horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 02.08.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Merkur – Uran trigon pomaže pri isticanju urođenih talenata i potiče mudre ideje u poslu. Danas se možete osloniti na intuiciju.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Biti ćete nervozni i osjećati ćete se kao da nigdje ne pripadate. Savjetujemo da pokažete više razumjevanja kako ne bi pogoršali odnos sa voljenom osobom i sa prijateljima. Poslijepodne će vas mlađi član obitelji ugodno iznenaditi. Kasnije ćete primiti dar od starije osobe.

BIK (20.04. – 20.05.)

Savjetujemo da izbjegavate poslovne aktivnosti danas, jer su mali izgledi za uspjeh. Nagađanja bilo koje vrste ne dolaze u obzir! Sa druge strane, vaš ljubavni život donosi posebna zadovoljstva. Navečer ćete se odlično provesti u društvu voljene osobe.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Zbog neuspjeha na poslu biti ćete razočarani. Zapitati ćete se što se to događa. Nemojte gubiti hrabrost i samopouzdanje! Danas jednostavno nije dobar dan za poslovne aktivnosti i sa komunikacijom sa važnim osobama. Odnos sa voljenom osobom biti će odličan. Navečer ćete razgovarati o zajedničkim planovima za budućnost.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ujutro ćete se osjećati frustrirano, jer će vas šef obavijestiti da je put, na koji ste trebali ići i ostati nekoliko dana, otkazan. Nemojte frustraciju ispoljavati na drugima! poslijepodne se posvetite voljenoj osobi. Zajedno ćete riješiti obiteljski problem.

LAV (22.07. – 22.08.)

Danas je odličan dan za profesionalne aktivnosti. Dobiti ćete dodatak na plaću ili ćete biti promaknuti. Uživati ćete u radu na intelektualnim projektima. poslijepodne ćete morati donijeti važnu odluku vezano za ljubavni život. Oslonite se na intuiciju.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Zbog financijskih poteškoća niste u dobrom raspoloženju i biti ćete skloni povlačenju u osamu. Danas nije povoljan dan za nove aktivnosti. Ne očekujte puno od poslovnog projekta, jer bi se mogli razočarati! Sa druge strane, vaš ljubavni život biti će odličan.

VAGA (23.09.-22.10.)

Odnos sa voljenom osobom biti će odličan. Ujutro bi mogli upoznati mladu damu koja će imati važnu ulogu u vašem budućem životu. Svoje poslovne obaveze shvatite ozbiljno! Skloni ste pogreškama koje vas mogu dovesti u nevolje.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ujutro ćete odlučiti da kupite skupocjen aparat. Voljenoj osobi ideja će se jako svidjeti. Zbog neočekivanih događaja na poslu morati ćete mjenjati planove. Navečer ćete se sa obitelji pripremati za putovanje.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Imati ćete priliku udružiti se u novi poslovni projekt. Odluke ne donosite naglo! Nećete se danas moći najbolje koncentrirati niti donijeti važne odluke. Poslijepodne ćete biti zabrinuti u vezi ljubavnog života. Odlučiti ćete provesti romantičnu večer sa voljenom osobom.

JARAC (22.12.-20.01.)

Rezultati vaših napora i ulaganja energije kroz prethodni period sada će se početi pokazivati. Sve to biti će zahvaljujući vašoj predanosti i pouzdanosti. Više pažnje posvetite emotivnom životu. Voljena osoba osjeća se zapostavljeno.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Odličan je dan za druženje sa obitelji i sa prijateljima. Ujutro ćete susresti mladu žensku osobu koju niste vidjeli duže vremena. Povoljno je vrijeme da se pobrinete za svoje zdravlje i da se posvetite starijim osobama iz obitelji. Navečer vam u posjetu dolazi blizak prijatelj i donosi dobre vijesti.

RIBE (20.02.-20.03.)

Biti ćete u dobroj formi i odličnom raspoloženju danas. Odnosi sa osobama iz vaše okoline biti će odlični. Uspjeh možete ostvariti kroz komercijalne i financijske aktivnosti. Savjetujemo da izbjegavate bilo kakva nagađanja.

Izvor: Tarot&horoskop