horoskopski znakovi,Dnevni horoskop, Horoskop, Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Dnevni horoskop 01.08.2015.

 

 DNEVNI HOROSKOP

Merkur – Mjesec opozicija donosi više energije. Danas se možete osloniti na intuiciju i veći su izgledi za ostvarenje dugoročnih planova. Ovaj planetarni sklop pogodan je za psihičke moći, poput vidovitosti.

   OVAN (21.03. – 19.04.)

Intuicija i dobar osjećaj za praktično omogućiti će vam da donesete inspirativne poslovne odluke. Ako vam se ponudi prilika da se udružite u poslovno partnerstvo, nemojte se požuriti sa odbijanjem ponude! Taj posao ima velike potencijale! Savjetujemo da ne ulazite u žustre rasprave i da se više odmarate.

BIK (20.04. – 20.05.)

Zbog financijskih poteškoća odgodit ćete obiteljsko putovanje. Ipak, imati ćete priliku da pokrenete dugoročni projekt i donesete važnu odluku za budućnost. Savjetujemo da večer provedete kod kuće. Odnos sa voljenom osobom biti će odličan.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Povoljan je dan za poslovne aktivnosti. Imati ćete uspješan poslovni sastanak i razraditi ćete dobre planove za buduće projekte. Možete se usmjeriti na dugoročne investicijske projekte. Moći ćete riješiti dosta financijskih problema. Navečer ćete biti u centru pažnje među grupom prijatelja.

RAK (21.06. – 21.07.)

Biti ćete uspješni kroz poslovne i obiteljske aktivnosti. Poslovni partneri cijeniti će vašu inicijativu, ali ne upuštajte se u više aktivnosti odjednom, jer nećete dovršiti niti jednu. Povoljan je dan za planiranje budućnosti. Razmislite o prijedlozima voljene osobe.

LAV (22.07. – 22.08.)

Povoljan je dan za donošenje važnih odluka u ljubavnom životu. Unatoč manje no zadovoljavajućoj financijskoj situaciji, ne trebate se brinuti. Novac koji vam je potreban stići će do vas kada se najmanje budete nadali. Danas se možete osloniti na intuiciju.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Intuicija će vam pomoći da nađete poseban način za ostvarenje promjena u vašem društvenom životu. Sa obitelji ćete morati naći kompromis i obići nekoliko mjesta sa jednim prijateljem ili prijateljicom. Nemojte propustiti ove pozitivne okolnosti! U bliskoj budućnosti očekujte veća zadovoljstva.

VAGA (23.09.-22.10.)

Kroz društvene i intelektualne aktivnosti biti ćete posebno uspješni. Poslijepodne ćete primiti svotu novca od dodatnog posla. Možete razraditi planove za budućnost u vezi posla koji ste planirali zajedno sa bliskim prijateljem.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Suočiti ćete se sa poteškoćama u ljubavnom životu i morati ćete donijeti važnu odluku. Možete razraditi poslovne planove za budućnost i svoje teoretsko znanje primjeniti. Imate dobru priliku da ostvarite dobit. Izbjegavajte financijska nagađanja.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Odličan je dan za ostvarenje ciljeva kroz materijalno polje i kroz društvene aktivnosti. Ipak, rezultati se možda neće odmah pokazati. Možda ćete morati ići na put iznenada. To će biti poslovni put koji donosi posebne mogućnosti.

JARAC (22.12.-20.01.)

Biti ćete u odličnoj formi i s lakoćom ćete se prilagoditi novonastalim okolnostima. Moći ćete riješiti obiteljski problem i čak drugima pomoći da nađu riješenje za svoje probleme. Povoljan je dan za komunikaciju sa prijateljima i sa obitelji. Ne pretjerujte sa davanjem savjeta.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Biti ćete u odličnoj intelektualnoj formi i odlično ćete se slagati sa ljudima oko vas. Voljni ste saslušati probleme drugih ljudi i spremni dati dobre savjete. Izbjegavajte davanje obećanja ako niste sigurni da ih možete ispuniti! Poslijepodne ćete biti pozvani na zabavu.

RIBE (20.02.-20.03.)

Uspješno ćete započeti novi posao i planirati ćete dugoročno investiranje. Voljena osoba biti će vam velika podrška. Uzmite što mislite da zaslužujete i ne dozvolite da vam bilo tko pokuša nametnuti osjećaj krivnje. Izbjegavajte nagađanja bilo koje vrste.

Izvor: Tarot&horoskop