Share
Share Button

DJEVICA – mjesečni horoskop

DJEVICA – horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

Siječanj će biti poput vatrometa. U kući parova Djevice nalazi se konjunkcija Venera – Mars, najstrastvenija i najsenzualnija moguća konjunkcija. To je konjunkcija koja voljenu osobu stavlja u centar vašeg svijeta i utječe na sve odluke koje ćete donositi i sve aktivnosti koje ćete poduzimati. I kao da to nije dovoljno, Sunce prolazi kroz kuću ljubavi i seksualnosti Djevice, dok Merkur, vladar Djevice prolazi kroz isto to područje! Siječanj je jako romantičan mjesec i pod nabojem, vrlo lako će se stvoriti ljubavne okolnosti koje su zaista posebne i za dugo sjećanje. Ali, strast i subjektivnost Djevice su sada izuzetno snažni i nije za isključiti da dođe do raznih komplikacija.

Posao i novac

Nakon neodlučnog, nejasnog perioda ili perioda bez ikakvog efekta, zbog retrogradnog kretanja Merkura, vladara Djevice i koordinatora vaše karijere, ponovno se vraća u drugoj dekadi siječnja racionalniji i organiziraniji period. Tada Merkur stimulira vašu kreativnost, talente ćete lako izraziti i razradit ćete strategiju, primijeniti organizatorske sposobnosti. Merkur vam donosi prilike, podržava vas u svemu što ćete poduzeti ili prezentirati. Gledajući na stvari iz drugog kutka gledišta, puni optimizma i pokrenuti Mars – Venera konjunkcijom u kući odnosa, uz ulaganje intenzivnog napora imat ćete sjajne novčane rezultate, samo ako ste vođa projekta. Natjecanje i konkurencija dio su slike siječnja 2017. godine.

Zdravlje i moral

Moguće je da retrogradni Merkur donese poteškoće ili probleme s koncentracijom. Kada Merkur krene direktnim hodom, 8. siječnja, sve se polako vraća u normalu. U drugoj dekadi biti ćete u najboljoj formi. Treća dekada dobra je za tretmane, terapije, dijete i za brigu o tijelu.

Savjet

Nemojte izgubiti glavu i kontrolu u odnosu, bez obzira radi li se o privatnom, poslovnom ili prijateljskom odnosu.

Izvor: HoroskopShare Button