Share
Share Button

BLIZANCI – mjesečni horoskop

BLIZANCI – horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

Tijekom siječnja 2017. godine vaš ljubavni život biti će dovoljno uravnotežen da jedno drugome pokažete pažnju, ljubav i da uživate u harmoničnom odnosu. To vam omogućuje Saturn, smješten u kući parova Blizanaca, u suradnji s Jupiterom, vladarem kuće parova smještenim u kući ljubavi Blizanca. Ljubavne veze i društveni odnosi isprepleteni su s osjećajima, strasti i romantikom. Venera prolazi preko najviše točke vaše solarne karte, što znači da je vaš ljubavni život povezan, na neki način, s karijerom ili vaš ljubavni život može biti povezan s javnosti. Može se raditi i o zajedničkim ambicioznim ciljevima koje ćete željeti ostvariti ili vas mogu privući osobe na položaju.

Posao i novac

Merkur, vladar Blizanaca, koji se tijekom siječnja kreće između Strijelca i Jarca, nastavlja direktnim hodom 8. siječnja 2017. godine u kući suradnje Blizanaca, a 12. siječnja ulazi u kuću novca. Njegov utjecaj sada razjašnjava i donosi rješenja kroz pregovore ili odnose vezano za novac. Može se dogoditi da se partner ili voljena osoba oporavi financijski ili da neki događaji koji vas s nekim povezuju ili o nekom ovise donesu i financijsku dobit. Drugi će imati utjecaj i na vašu karijeru, motivirat će vas, inspirirati i dati vam vjetar u leđa. Biti ćete ambiciozni i inicijativni što donosi sjajne rezultate. Sve vaše aktivnosti i pothvati biti će produktivni od druge dekade siječnja.

Zdravlje i moral

Sa Suncem i Merkurom u vašoj 8. solarnoj kući, tijekom siječnja 2017. godine, nećete imati puno energije i zato morate ciljano usmjeriti na što ćete uložiti trud, napor i svoju energiju. Nećete biti niti previše optimistični i mogli bi osjetiti razne strahove, brige, čak i neutemeljene. Vodite zdrav i uredan život, koncentrirajte se na prioritete i nemojte brinuti oko svake sitnice.

Savjet

Analizirajte kompliciran zadatak, nađite rješenje za misterij, dajte od sebe sve da dođete do informacija do kojih se teško dolazi!

Izvor: HoroskopShare Button