Share
Share Button


BIK – mjesečni horoskop

BIK – horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

Između 3. i 28. siječnja, Mars, vladar kuće parova Bika, u društvu je Venere, planete ljubavi i dobrog razumijevanja. Više od toga, Mars i Venera nalaze se u dobroj kući koja donosi nadu i ostvarenje planova u budućnosti, prilagođavanje u društvu i zabavu. Pod ovakvim utjecajem, siječanj je sretan mjesec koji ispunjava vaša očekivanja i donosi događaje kroz koje ćete biti sretni. Ali, postoji i zamka: mogli bi biti previše ushićeni, zatim okupirati se nečim što nije vrijedno vaše pažnje ili bi mogli, nakon pomne analize shvatiti da to nije to što ste mislili. Budite racionalni i nećete se suočiti s razočaranjima. Veljača i ožujak neće biti ovako darežljivi kao siječanj.

Posao i novac

U siječnju zvijezde su velikodušne prema vama, donose vam potrebne izvore i prilike za ostvarenje uspjeha; situacije koje vam donose prednost, potporu prijatelja ili grupe, zaštitu od nadređenih osoba. Sve što trebate je smisliti dobar plan i vrata će se otvoriti. Kad govorimo o planovima, pokušajte što jasnije vidjeti svoje ciljeve. Tijekom veljače 2017. godine vaš osjećaj za stvarnost mogao bi biti smanjen, ostavljajući vas u svijetu mašte i idealiziranju. Najveća mogućnost za ostvarenje uspjeha je zadnja dekada mjeseca. Novčano, polako sve dolazi na svoje mjesto, ali još uvijek ćete se morati posvetiti određenim problemima kroz prvi dio mjeseca.

Zdravlje

Tijekom siječnja biti ćete izdržljivi, čak ćete imati dodatni izvor energije. Osjećat ćete se odlično, samopouzdano i optimistično. Ali, mogli bi biti skloni srljanju u situacije, vaš natjecateljski duh sada je naglašen. U nekim situacijama mogli bi pretjerati, biti neobazrivi prema drugima, imajući u vidu samo svoj cilj. Izaći ćete iz uobičajene rutine, ali sve to ima svoje posljedice i može se nepovoljno odraziti na vaše zdravlje.

Savjet

Budite prizemljeni i dobro o svemu promislite prije nego što napravite bilo kakav korak ili donesete bilo koju odluku!

Izvor: HoroskopShare Button